Tele way'

In enkele seconden verwijder je nagenoeg pijnloos storende oneffenheden zoals tele's (gesprongen adertjes), couperose, (steel) wratten, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en fibromen, vetknobbeltjes, papilioma's en adertjes op de benen (geen spataderen!), roodbruine verkleuringen in de hals en andere onregelmatigheden van de huid. Daarnaast kunnen nu ook wratjes onder- en op de oogleden worden verwijderd met deze methode.

Couperose, Spidernaevi, Pigmentvlekken.  Kunnen wij weg halen met het IPL apparaat.

Vrouwen zijn over het algemeen veel bezig met het camoufleren van deze aandoening in het gelaat. Vandaag de dag is dit niet meer nodig. Met een IPL-behandeling kunnen de verwijde vaatjes binnen enkele minuten in het gelaat verwijdert worden.

Het IPL-licht wordt via een gekoelde scanner op de huid losgelaten. Bloed bevat hemoglobine dat het IPL-licht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op. Het gevolg hiervan is dat het bloed gaat stollen en de vaatjes hierdoor verdwijnen. Het meeste effect boeken wij bij een lichte huid. Hoe lichter de huidskleur hoe effectiever het resultaat.

De tijdsduur van deze couperose behandeling in het gelaat duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. Het aantal behandelingen wat men nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid zichtbare vaatjes, maar een gemiddelde ligt op 1 tot 4 behandelingen. Na de behandeling kan roodheid ontstaan en een aantal dagen later -tot zelfs twee weken na de behandeling- kunnen korstjes ontstaan op de behandelde vaatjes. Uiteindelijk verdwijnen deze en blijft er een mooi resultaat over.

Ook met pigmentvlekken verwijderen hebben we goede resultaten met de PLS3.

voor behandelingna behandeling
voor behandelingna behandeling

Het starttarief voor deze behandeling is € 45 incl. 5 flitsen.

Flits 6 tot en met 13 kosten € 5 per stuk, elke daaropvolgende flits kost € 2,50