In de header van onze website heeft u het al kunnen lezen: Beauty Center Face- and Bodycare is meer dan een schoonheidssalon.

Vanwege de specifieke problemen en huidafwijkingen bij onze cliënten is het van belang, dat door middel van regelmatige (bij)scholing, het kennisniveau van onze medewerkers op een zeer hoog peil blijft. Op deze wijze garanderen wij onze cliënten de best mogelijke behandeling op dat moment.

Naast de specifieke behandelingen om problemen en ongeregeldheden weg te nemen biedt Face- & Bodycare een ruim scala aan verzorgingsproducten en behandelingen voor de moderne man en vrouw met de modernste apparatuur.

Wij verkopen daarbij geen illusies: Wij lichten mensen op eerlijke wijze voor en zullen u informeren over alle mogelijkheden maar ook ónmogelijkheden.

Wij werken met dierproefvrije , milieuvriendelijke producten van onder meer het topmerk BABOR. Dit merk blinkt uit vanwege haar jarenlange research en de prachtige resultaten die hiermee worden bereikt.

Face- and Bodycare biedt u de innoverende Teleway behandeling waarbij talloze storende oneffenheden in korte tijd worden verdwijnen. Meer informatie over deze behandelingen leest u op onze pagina Behandelingen. Klikt u daarna op "Teleway" in het navigatiegedeelte.

Daarnaast is een behandeling met de Icoon® een ongeëvenaarde ervaring voor vele van onze klanten. Met de icoon behandeling kunnen wij cellulitis verwijderen. Het stimuleert de bloedsomloop en geeft het weefsel zijn tonus en elasticiteit en glans terug.

Meer informatie over deze behandelingen leest u op onze pagina Behandelingen. Klikt u daarna op "Icoon" in het navigatiegedeelte.

De ontwikkeling van onze salon staat nooit stil. Wij concentreren ons steeds op de constante verbetering van onze diensten.

Daarnaast bieden wij u vanzelfsprekendheden als een goede hygiëne, een hoge service en dienstverlening en een prima prijs kwaliteitsverhouding.