BioSlimLine

Met de BioSlimLine kuur heeft u nu de mogelijkheid om snel, op een verantwoorde wijze af te vallen. Gemiddeld verliest u als vrouw 8-12 % en als man 10-14 % van uw lichaamsgewicht. Dankzij het uitgebalanceerde opbouwprogramma, blijft u ook ongeveer op het bereikte gewicht.

De BioSlimLine kuur is een combinatie van elke dag een ampul BioSlimLine en een doelgericht dieet. In het gratis bijgevoegd boekje vindt u een aantal recepten. U zult merken hoe smaakvol deze gerechten zullen zijn. Wanneer u zich aan onze regels houdt, zult u uw doel bereiken en daarna op gewicht blijven. De regels van dieet zijn heel simpel!

Hoe werkt BioSlimline?

Met de BioSlimLine kuur heeft u nu de mogelijkheid om snel, op een verantwoorde wijze af te vallen. Gemiddeld verliest u als vrouw 8-12 % en als man 10-14 % van uw lichaamsgewicht. Dankzij het uitgebalanceerde opbouwprogramma, blijft u ook ongeveer op het bereikte gewicht.

De BioSlimLine kuur is gebaseerd op de zienswijze van dr. A.T.W. Simeons. Hij had een andere benadering van vetzucht. Deze methode maakte het mogelijk om de oude ‘incourante’ vetten aan te pakken en is al vele tientallen jaren uiterst succesvol. Deze methode is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. 

De BioSlimLine kuur is een combinatie van elke dag een ampul BioSlimLine en een doelgericht dieet. In dit boekje vindt u een aantal recepten. U zult merken hoe smaakvol deze gerechten zullen zijn. Wanneer u zich aan onze regels houdt, zult u uw doel bereiken en daarna op gewicht blijven. De regels van dieet zijn heel simpel. Dankzij de krachtige, unieke formule van de BioSlimLine ampul heeft u geen hongergevoel en voelt u zich prettig en energiek! Daarnaast hebben wij er voor gezorgd dat uw huid wordt gerevitaliseerd. Het opbrengen van crèmes of gel is niet nodig en kan zelfs een averechts effect hebben (het sluit de poriën af waardoor vetafscheiding wordt bemoeilijkt). Door het uitgekiende dieet, is het in principe niet nodig om extra vitaminen en mineralen in te nemen. Immers, we laten alleen de vetten zo veel mogelijk weg en beperken de koolhydraten. Hierdoor gaat u eindelijk uw oude opgeslagen vetten verbranden en uitscheiden. Wel eet u flink wat groenten en fruit.

Hoe werkt BioSlimline in de praktijk?

Door de BioSlimLine druppels in te nemen (die geladen zijn met verschillende unieke frequenties) wordt na twee dagen de ‘kluis’ met de opgeslagen vetten, open gezet. Ofwel: het diëncefalon wordt geactiveerd. Doordat de cliënt zich aan een dieet moet houden van exact 500 calorieën per dag, worden vetten aangevuld uit de kluis (uw oude opgeslagen voorraad vet).

Een volwassen man, die normaal 2100 calorieën per dag verbruikt, haalt nu 1600 calorieën uit de kluis. Een dame, die vrij slank is en alleen de laatste kilo’s wil wegwerken, gebruikt bijvoorbeeld 1300 calorieën per dag en vult dus vanuit de reserve 800 calorieën aan. Dat is dus ook de reden waarom u geen honger gevoel heeft. U gebruikt uw eigen reserve vetten om aan te vullen, waardoor u afslankt. Juist op de belangrijke plekken, zoals bv. de buik, heupen, bovenbenen en armen. Kortom, op die vervelende probleemgebieden!

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij overspoeld worden door lovende reacties. Daarnaast zorgt het dieet er voor dat u wel voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt. Immers we reduceren de vetten en koolhydraten zo veel mogelijk. We stimuleren u om groente en fruit te eten. Eigenlijk is het dieet heel simpel: Laat de vetten zo veel mogelijk weg en beperk de koolhydraten.


ZEN BODI

De Zen-Bodi is een zorgvuldig samengesteld om je metabolisme in evenwicht te brengen en is een doelgerichte, holistische benadering van gewichtsbeheersing, door het terug dringen van onbedwingbare trek, vet te verbranden en de opbouw van spieren. Zen Bodi opent de weg naar gezondheid en herstelt de natuurlijke mechanismen van het lichaam. Zen Bodi bestaat uit: 3 producten Zen Shape, Zen Fit en Zen Pro.

1. Zen Shape: Stilt het hongergevoel, wat leidt tot gezonde keuzes in uw voedingspatroon. Deze capsules bevatten Afrikaanse Mango extract welke klinisch bewezen zorgen voor gewichtsverlies en een verlies en een verbeterde stofwisseling. Raspberry Ketones en hoge kwaliteit groene thee extract.Voordelen: bevordert vet verlies, helpt tegen trek in suiker en koolhydraten. stilt het hongergevoel en verminderd de eetlust. ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel en cholesterol.

2.Zen Fit: Is een rijke bron van Aminozuren die het herstel van de spieren en de vertering van eiwitten ondersteund. Ze zijn ook belangrijk voor het verbranden van vet en het activeren van neurotransmitters in het brein die stress verminderen en  voor een beter humeur zorgen. Een speciaal gevormde verbinding die de zen fit laat werken met de zen pro en zen shape, zorgen dat de gevoeligheid van je hersenen en leptine vehogen, zodat je weet wanneer je tevreden bent en wat betekent dat je de hoeveelheid eet die je lichaam nodig heeft. Niet meer, niet minder.Voordelen: verbrandt lichaamsvet, zorgt voor gezonde spierweefsel, helpt bij spieropbouw, geeft kracht en verbeterd uithoudingsvermogen, helpt tegen honger gevoel, helpt voor een goede stofwisseling.

3.Zen Pro: is een krachtige mix van wei, rijst en erwt eiwitten. Eiwitten zijn de ultieme spierbrandstof om kracht op te bouwen die je nodig bent. De perfecte mix in dit poeder zorgt ervoor dat je langer een vol gevoel hebt. ook heeft het een pro biotische werking en dus een positief effect op je spijsvertering en ook op je stoelgang. Onze eigen poeder wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit beschikbaar eiwit, die licht verteerbaar en gezonder dan veel soja gebaseerde formules is. Proteïnen helpen bij spieropbouw en de lichaams contouren. Dit helpt je om er fitter en strakker uit te zien als je eenmaal bent afgevallen.

Gebruik: Neem Zen Pro als vervanging van het ontbijt of na het sporten om te helpen bij het herstel van uw spieren, Vermeng met water in een shake. Er is smaak vanille of chocolade. 14 zakje voor 2 week.

De Zen fit: 30 zakjes. meng je in een half liter flesje met koud water. Goed schudden voor de training of 2 x per dag voor de lunch of avondeten. Smaak fruit punch en watermeloen. 30 zakjes per 14 dagen

De Zen Shape. Neem je 2 capsulles van samen met de Zen Fit een half uur voor het eten. om uw hongergevoel en kans op vreetbuien tussendoor te verminderen. 120 capsules voor 1 maand

Voor vragen stuur een email of bel ons.